Toplinska kamera TKTITermografija je neinvazivna tehnika pogodna za aktivnosti mehaničkih i električnih provjera, gubitaka energije te sigurnosti postrojenja.


Cijena na upit

 

SKF TKTI 21 i SKF TKTI 31 robusne su ručne kamere s naprednim mogućnostima toplinskog snimanja. Idealne su kao alat prediktivnog održavanja (PdM).

SKF Termalne kamere tehničarima omogućavaju otkrivanje problema prije nego li se pojave. Kamera TKTI 21 ima široku primjenu u otkrivanju neobičnih toplinskih uzoraka koji upućuju na poteškoće u radu strojeva, te omogućavaju brzo preventivno održavanje i manje gubitke u proizvodnji zbog neplaniranih zastoja. Uz kamere se isporučuje jednostavan softver za analizu toplinskih snimaka i pisanje izvještaja, koji su osmišljeni tako da stvarno pomognu korisnicima.

Imaju zaslon u boji dijagonale 89 mm što omogućava jasne i oštre snimke putem neke od jedanaest paleta boja. Konstruirane za jednostavnu upotrebu, omogućavaju mjerenje višestrukih temperatura i razlika među njima.

Na raspolaganju su i ostale napredne mogućnosti. Snimci se mogu putem priložene micro SD memorijske kartice pohranjivati u toplinskom i vidljivom spektru. Moćan softver za osobna računala isporučuje se na CD-u ili putem web-portala SKF.com.
 

Termografija je neinvazivna tehnika pogodna za aktivnosti mehaničkih i električnih provjera, gubitaka energije te sigurnosti postrojenja.

Specifikacije

Slični proizvodi


Nazad: Oprema za provjeru i mjerenje